Waarom is Philippe Jans

de perfecte fit?

foto-AM57-Philippe-Jans_dsc2784

Philippe Jans levert duurzame rubber producten voor industriële toepassingen. Wij bieden een kwalitatief gamma van A-merken die ons ondersteunen met een Europese productie-eenheid, labo en R&D.Met deze partners staan wij garant voor de steeds strengere normen.

 

Philippe Jans onderscheidt zich door een direct 1-op-1 contact en service van een gemotiveerd team dat garant staat voor kwaliteit en de nieuwste know-how.

 

Met onze technisch uitgeruste werkplaats en opslagcapaciteit kunnen we service op maat bieden en niet-standaard afmetingen op korte termijn aanleveren. Standaard artikelen zijn voorradig of houden wij in afspraak met de klanten in stock.

KNOW HOW

Iedere technische industrie heeft vandaag op één of andere manier wel te maken met het transporteren van een medium. Bij elke verwerking komt er een flens, een deur, een pomp, een afsluiter, enz … aan te pas. Dit vraagt om een perfecte dichting of flexibel waarover Philippe Jans de nodige kennis beschikt. Bij Philippe Jans krijgt elke medewerker regelmatig bijscholing en updates over producten en kennis in dichtingen en flexibels.

SUSTAINABILITY

Sustainability begint bij duurzaam basismateriaal inkopen. De inspanningen van Philippe Jans beginnen al bij de kwaliteitseisen die het oplegt aan de leveranciers van basismaterialen. Een voorbeeld: rubber is niet genormaliseerd. NBR of Nitrile mag zo genoemd worden indien er ACN in verwerkt is. Het percentage ACN wordt
nergens voorgeschreven. Deze hoeveelheid is van groot belang en beïnvloedt de levensduurte, de chemische – en temperatuursbestendigheid.

HISTORIEK

Philippe Jans nv is een familiale onderneming. Het bedrijf werd opgericht in 1949 met het verhandelen van dichtingsmaterialen. In de loop der jaren werd er geïnvesteerd in nieuwe machines en de uitrusting van een werkplaats. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige leveranciers en een up-to-date voorraad die alsmaar groeit.

Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Aarzel niet om ons te contacteren.